Bio-klimaat pergolas

Wil u ook in alle vrijheid genieten vanuw terras en tuin? Onze bio-klimaat pergolas zijn speciaal ontwikkeld om de buitenruimte, terassen/tuin, maximaal te kunnen benutten.

Design

Ruimte die voorheen enkel gebruikt werden bij zonnig weer, zullen nu dankzij het moderne design van de pergola extra uitnodigend zijn, ongeacht het weer.

Robuust en zeer geraffineerd.

De Altea pergola van Codeval is ontwikkeld om uw ontspanningsruimte, zoals zwembaden, tuinen, terrassen, aan te kleden. De pergola kan aangepast worden aan ieders wens en comfort. Zodat u enkel hoeft te genieten.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor verlichting, geluid en thermisch comfort. En bovendien kan alles bediend worden met één enkele afstandsbediening.

Materialen

De pergola is hoofdzakelijk vervaardigd uit aluminium van de eerste fusie 6063TS. Dit samen met hulpmaterialen als roestvrij staal en hoogwaardige kunststoffen vormen de pergola. Dit garandeert dat tijd en corrosie geen invloed hebben op deze pergola.

Afwerking:

Wij maken het u gemakkelijk.

Voor de afwerking biedt Alusun systems u een grote diversiteit aan RAL kleuren.

Tijdens het productieproces worden alle oppervlakten bedekt en beschermd door de aangebrachte lak. Voor de nieuwe afwerkingen in houtlak zal het lakken gebeuren voor de bewerkingen van de materialen.

Zoncontrole

Door de afstandsbediening heeft de gebruiker altijd de controle over het zonlicht dat invalt op de buitenruimte. De lamellen kunnen georiënteerd worden van 0° tot 145°. De afstandsbediening heeft 4 voorgeprogrammeerde posities, maar afhankelijk van uw wens kunnen de lamellen in elke gewenste positie geregeld worden.

Vanaf nu bepaal je zelf om schaduw te geven of om van de zon te genieten.

Winddichtheid- en belasting

De Alusun Systems pergola is zodanig ontworpen dat het slechte weer je plezier in de overdekte ruimte niet verpest.

De Altea pergola profielen zijn zo ontwikkeld zodat wanneer de lamellen gesloten zijn het water opgevangen wordt in een goot, dewelke ingewerkt is in de omtrekbalk, en kan afgevoerd worden naar de palen waarin zich een afvoer kan geplaatst worden.

De Altea pergola is zo robuust dat het bestand is tegen windstoten tot 175km/h, het is getest in een erkend laboratorium.

Motorisatie

De pergola maakt gebruik van een 24V motor, dewelke ingebouwd is in de omtrekbalken.

Dit garandeerd de goede werking van de motor zonder dat deze hinder ondervindt van de weersomstandigheden. De bedrading is volledig ingewerkt in de omtrekbalken.

De lamellen van de Altea pergola zijn speciaal ontworpen om regenwater af te voeren naar de omtrekbalken, hier komt het water terecht in een goot en vervolgens wordt het zo afgevoerd langs de palen.

De lamellen hebben aan hun aansluiting een rubberen dichting zitten zodat deze goed afsluiten in gesloten toestand.

Aan de binnenzijde zijn de lamellen volledig vlak, zodat als ze gesloten zijn men een vlak oppervlak krijgt zoals de rest van de pergola. Zo creëren we een strak en modern geheel.

Verschillen tussen model Altea en Moraira

Altea Moraira
Structuurbalken Hoeken versneden 45° Hoeken 90° tegen paal bevestigd
Balken 150 x 230 mm 125 x 220 mm
Lamellen 0° tem 145° 0° tem 135°
Max. afmeting 7000x4500mm 6000x4000mm
Palen 150×150 125×125
Mechanisme Geïntegreerd in balken zichtbaar
Max. lengte lamel 4500mm 3800mm
Verlichting 2 LED strips tegelijk mogelijk 1 LED strip mogelijk
Dichtingen in lamel Ja neen